+31 (0)165 365 685 info@jacksiemons.nl

Gietasfalt op parkeerdaken

De eigenschappen van gietasfalt bieden u de oplossing voor problemen die u bij de keuze van een type vloer tegenkomt. Gietasfalt is slijtvast, waterdicht, zuurvast, glad of stroef, vlak, warmte-isolerend en brandvertragend. Gietasfalt draagt tevens bij aan de geluidsisolatie en is bestand tegen diverse chemicaliën en andere agressieve stoffen.

Voordelen gietasfalt
De gunstige combinatie van bitumen en mineralen maakt gietasfalt bovendien tot een zeer duurzaam materiaal. Bovendien voldoet gietasfalt ook aan de HACCP-normen. Daar komt nog bij dat gietasfalt makkelijk verwerkbaar is op grote oppervlakten, maar ook op lastige plaatsen en in moeilijke hoeken. Een andere belangrijke eigenschap van gietasfalt is, dat het na het aanbrengen weer snel betreedbaar is. Bij de renovatie van vloeren is dat vaak een uitkomst. Gietasfalt is ontwikkeld tot een veelzijdig product met een scala aan mogelijke toepassingen.

Kwalitatieve dienstverlening op maat
Orion is lid van de Nederlandse Gietasfalt Organisatie (NGO), waarin gietasfaltverwerkende bedrijven samenwerken om een optimale toepassing van gietasfalt te bevorderen. Aangezien Orion wil voldoen aan de wensen en specificaties van alle opdrachtgevers, worden ook de leveranciers streng beoordeeld op de kwaliteit van de grondstoffen en de toegepaste hulpmiddelen. Orion beschikt over gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers, die sinds jaar en dag gietasfalttoepassingen op allerlei locaties realiseren. Deze medewerkers dragen professioneel bij aan de kwaliteit waar Orion voor staat. Orion is in het bezit van het kwaliteitssysteemcertificaat NEN-EN-ISO-9001 en het veiligheidssysteemcertificaat VCA-P.