+31 (0)165 365 685 info@jacksiemons.nl

Handmatige betonreparatie en injectietechnieken

Betonconstructies zijn helaas niet altijd bestand tegen invloeden van weer, strooizouten en andere belastingen. Orion Speciale Technieken is sinds jaar en dag een gekwalificeerde onderneming die diverse betonreparatietechnieken in huis heeft. Deze technieken zijn zowel op oud als nieuw beton toepasbaar.

Orion Speciale Technieken is gespecialiseerd in:

  • Handmatig beton repareren
  • Injectietechnieken
  • Kunststofvloeren
  • Coatingsystemen
  • Kelderafdichtingen
  • Voegovergangen
  • Inspectie en advies

Onderzoek
Voor uiteenlopende schades hebben wij een systematische aanpak. Orion Speciale Technieken maakt allereerst een analyse van het probleem. Na een gedegen onderzoek krijgt de klant een advies over de reparatiemethode. In de prijsopgave houdt Orion Speciale Technieken uiteraard rekening met de prestatie-eisen van de opdrachtgever. Bij aanwezigheid van een bestek bieden wij conform bestek aan. Na renovatie is een verlenging van de levensduur van uw beton gewaarborgd. Deze aanpak van Orion Speciale Technieken staat garant voor kwaliteit.

Kwaliteit
Orion Speciale Technieken wil voldoen aan de wensen en specificaties van haar opdrachtgevers. Daarom beoordelen wij ook de leveranties streng op de kwaliteit van grondstoffen en toegepaste hulpmiddelen. Tevens bepalen we de applicatiemethode in goed overleg met de leveranciers. De uitvoering op de bouwplaats gebeurt met goed materiaal en door gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers met de nodige jarenlange ervaring.

De diverse betonreparaties brengt Orion Speciale Technieken conform CUR-aanbevelingen aan. Wij beschikken dan ook over het procescertificaat KOMO BRL 3201/02, ISO 9001 en het veiligheidscertificaat VCA**.