+31 (0)165 365 685 info@jacksiemons.nl

Rubber Gietvloeren

Speelplaatsen vragen om een veilige ondergronden. Orion Speciale Technieken levert en verwerkt het rubbergietvloer systeem. Dit is een hoogwaardig vloersysteem dat naadloos aan te sluiten is. Het vloersysteem biedt gegarandeerd een langdurige werking en uitstraling. De professioneel aangebrachte vloerafwerking kan op iedere gewenste dikte worden toegepast en voldoet aan de Europese norm EN 1177 waaraan veilige ondergronden moeten voldoen. Tevens biedt dit systeem meer ten opzichte van andere ondergronden.

Rubber gietvloeren hebben verschillende voordelen:

Vorm en esthetische vrijheid
Creatieve vormen en kleur patronen om een specifieke uitstraling te bewerkstelligen kunnen probleemloos worden uitgevoerd. Tevens worden doorvoeringen van speeltoestellen of afvoerputten zonder naden uitgevoerd. De overgangsnaden, hoogteverschillen en passtukken zoals bij tegels zijn dan ook verleden tijd.

Duurzaam
Investeringen dienen te worden terugverdiend is het uitgangspunt van iedere ondernemer en beheerder. Door toepassing van de speciale EPDM toplaag die beter ozon- en UV bestendig is, wordt dan ook een langdurige werking en uitstraling geborgd. Uw investering blijft jarenlang een blikvanger.

Minder vandalisme gevoelig
Door verwerking van het materiaal ter plaatse, wordt een gehele afwerking gecreƫerd die niet zomaar wordt opgenomen. Vandalisme en diefstal worden zodoende voorkomen.

Deskundige verwerking
Ons rubber vloersysteem wordt aangebracht door speciaal hiervoor opgeleide vakmensen. Door de borging via ISO en VCA richtlijnen binnen ons bedrijf is de kwaliteit ten alle tijde gewaarborgd.

De bewerking
1. Het rubber granulaat wordt ter plaatse molengemengd zodanig dat een homogene massa ontstaat.
2. Het granulaat wordt op een stabiele achtergrond aangebracht die kan bestaan uit een puinfundatie, betontegels, asfalt enz. Om optrekkend vocht uit de ondergrond te voorkomen tijdens de applicatiewerkzaamheden wordt eventueel een folie geplaatst.
3. Door de vakman wordt de onderlaag handmatig op de juiste hoogte en dikte aangebracht met behulp van profiel en een spaan.
4. Na verharding van de onderlaag wordt de ca. 10 mm dikke EPDM laag in kleur aangebracht. Hierbij worden de kleurmotieven naadloos aaneengesloten. Tevens worden alle doorbrekingen van bijvoorbeeld de speeltoestellen naadloos ingewerkt.