+31 (0)165 365 685 info@jacksiemons.nl

Stoneprint

Er is steeds meer vraag naar duurzame en ‘gesloten’ verharding. Bijvoorbeeld omdat onkruidbestrijding in open verhardingen een groeiende zorg voor wegbeheerders is. Of omdat de ondergrond vloeistofdicht moet zijn. STONEPRINT® is hierop het antwoord, een esthetisch fraaie verharding van gekleurde beton met een natuurlijke uitstraling. Vele variaties in vorm en kleur zijn mogelijk.

STONEPRINT® kan afhankelijk van afmetingen en verkeersbelasting aangebracht worden in gewapend en ongewapend beton. Het is een uitmuntend alternatief voor de traditionele bestrating.

Voordelen gebruik Stoneprint
Esthetisch fraaie oplossing
De STONEPRINT® is in vele patronen en kleurencombinaties leverbaar en wordt afgewerkt met een glans- of mat-sealer. Dit geeft een authentiek aanzien. Zelfs het verwerken van uw bedrijfslogo is mogelijk.

Vrij van onkruid (onderhoudsvrij)
Onkruid heeft bij Stoneprint geen kans. Door de gesloten verharding behoren onkruidplagen tot het verleden. Net als het verwijderen van onkruid. Nooit meer borstelen, stomen of branden. Stoneprint is een preventieve en blijvende oplossing tegen de onkruid en u bespaart er mee op onderhoudskosten.

Milieubeschermend (vloeistofdicht)
STONEPRINT® is een perfecte bodembeschermende voorziening. Vloeistoffen die een verontreinigende werking op de bodem hebben, blijven door Stoneprint buiten de bodem.

Concurrerend met sierbestrating
Vanwege haar eigenschappen en duurzame karakter kan STONEPRINT® met ieder ander bestratingsproduct de kostprijsvergelijking aan.

Kwaliteit
Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om STONEPRINT® aan te brengen volgens de geldende BRL’s en CUR-aanbevelingen. Ook werken zijn volgens de ISO en VCA richtlijnen.