+31 (0)165 365 685 info@jacksiemons.nl

Orion komt met oplossing voor naadafdichting tank en terp

Orion biedt tankterminals de oplossing voor de naadafdichting tussen tank en terp. Als aanbieder van liquid rubber biedt het bedrijf hiermee een onderhoudsvrij product waar met geringe kosten voor een lange levensduur wordt gezorgd.

Orion Speciale Technieken EU biedt tankterminals de oplossing voor de vernieuwde PGS29 regelgeving. Orion Speciale Technieken EU is namelijk officieel verwerker van liquid rubber, een revolutionaire en milieuvriendelijke vloeibare rubber coating. Speciaal ontworpen om een water- en luchtdichte beschermlaag te vormen. De coatings zijn een milieuvriendelijk alternatief op waterbasis voor conventionele heet aangebrachte bitumen of op oplosmiddelen gebaseerde beschermende coatings. Tevens is liquid rubber een onderhoudsvrij product met een lange levensduur, zodat u er geen enkel omkijken naar heeft.

Opslagtank beschermd tegen indringen vocht

Het beschermt de opslagtank tegen het indringen van vocht tussen de aansluiting van de tank en de terp. Ook andere belastingen, zoals temperatuurwisselingen of werkingen mogen de kwaliteit van de afdichting niet aantasten. Orion Speciale Technieken EU. heeft hier de juiste producten en technieken voor in huis.